Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας

Image

Αμοιβαία Κεφάλαια

Άμεση πρόσβαση στους μεγαλύτερους επενδυτικούς οίκους διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων.

Image

Ομόλογα

Διαπραγμάτευση στις μεγαλύτερες αγορές ομολόγων του κόσμου, τόσο σε εταιρικά ομόλογα όσο και σε κρατικά ομόλογα.

Image

Διεθνείς αγορές

Συναλλαγές στα μεγαλύτερα χρηματιστήρια του κόσμου και στα προιόντα παραγώγων αυτών.

Image

Ελληνικό Χρηματιστήριο – Παράγωγα

Συναλλαγές στο Ελληνικό χρηματιστήριο και στην Ελληνική αγορά Παραγώγων.

Image

Διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια

Διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια, τα οποία αποτελούν την μετοχική αντανάκλαση, προϊόντων, δεικτών, νομισμάτων ορυκτών εμπορευμάτων κ.α, ή καλάθι αυτών.

Image

Συνάλλαγμα – Εμπορεύματα

Πρόσβαση σε τομείς όπως η Ενέργεια, Αγροτικά προϊόντα, Πολύτιμα μέταλλα, Συνάλλαγμα, των οποίων τα συμβόλαια παραγώγων, διαπραγματεύονται στις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου.

Σχετικά με τον Χωρικό

Ακολουθώντας πάντα την φιλοσοφία της ζωής μου, η οποία στηρίζεται στις ανθρώπινες αξίες και τα ιδανικά και λειτουργώντας πάντα με γνώμονα τις ανθρώπινες ανάγκες και σχέσεις, προσπαθώ να προσφέρω την βοήθεια μου στο κομμάτι των επενδύσεων τα τελευταία 20 χρόνια.


Δημήτρης Μαραζάκης

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να επενδύσετε σωστά τα χρήματά σας; Συμπληρώστε τη φόρμα ή στείλτε μου μήνυμα στο info@chorikos.gr. Θα χαρώ να συζητήσουμε και να βρούμε τις λύσεις που ταιριάζουν στο επενδυτικό σας προφίλ.

Σημείωση: Τα στοιχεία σας δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους για κανένα λόγο.

Αποποίηση ευθύνης

Οι διαγραμματικές και τεχνικές αναλύσεις που παρουσιάζονται στον παρόντα ιστότοπο δεν έχουν διενεργηθεί από Εταιρία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, ούτε έχουν συνταχθεί από πιστοποιημένο αναλυτή του άρθρου 14 του ν. 3606/2007. Οποιαδήποτε γνώμη, άποψη, σχόλιο, ανάλυση, video, live, τιμή ή άλλη πληροφορία περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα, υπάρχει με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση.

Όλα τα άρθρα του γράφοντος δημοσιεύονται για εκπαιδευτικούς σκοπούς, εκφράζουν την προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση σε οποιαδήποτε χρηματαγορά. Ουδεμία ευθύνη φέρει ο γραφών για οποιεσδήποτε πράξεις των επενδυτών. Οι επενδυτές οι οποίοι χρειάζονται επενδυτικές συμβουλές, θα πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά σε ειδικούς επαγγελματίες, οι οποίοι κατέχουν ανάλογες νόμιμες άδειες.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο του Χωρικού για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

© Copyright 2020 Chorikos.gr. All Rights Reserved.

Web Design & Development by Nessus.gr