Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας

Categories : Blog (72)

   

{gallery}mountainbike{/gallery}

Για άλλη μια φορά, αυτές τις γιορτινές μέρες, θρηνήσαμε θύματα. Μια σφαίρα από ένα ανεξέλεγκτο πιστόλι, βρήκε ένα μικρό κοριτσάκι στο κεφάλι, στερώντας του ίσως τα όνειρα να απολαύσει το μεγαλείο της ζωής. Ένας ρεπόρτερ έπεσε νεκρός μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι, από μια σαΐτα που έφυγε από τα χέρια σαΐτομάχου, τραυματίζοντας τον θανάσιμα. Κάθε...

Διάσελο...

[gallery link="file" columns="1" size="full" ids="76634"] Το σχετικό ομαλό κομμάτι που ενώνει δυο κορυφές, ο αυχένας του βουνού. Kατά τα παλαιότερα χρόνια οι χωρικοί σταματούσαν εκεί για να σελώσουν τα άλογα . Η λέξη χρησιμοποιείται ακόμα σε κάποια χωριά της Αρκαδίας. Είναι κάτι τέτοιες βόλτες, που ανατρέπουν τα θέλω και τα πιστεύω της ζωής!! Αστερούσια...

[gallery link="file" columns="1" size="full" ids="76619"] [gallery link="file" columns="1" size="full" ids="76623"]

Powered by Nessus Web Services

Σχετικά με τον Χωρικό

Ακολουθώντας πάντα την φιλοσοφία της ζωής μου, η οποία στηρίζεται στις ανθρώπινες αξίες και τα ιδανικά και λειτουργώντας πάντα με γνώμονα τις ανθρώπινες ανάγκες και σχέσεις, προσπαθώ να προσφέρω την βοήθεια μου στο κομμάτι των επενδύσεων τα τελευταία 20 χρόνια.


Δημήτρης Μαραζάκης

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να επενδύσετε σωστά τα χρήματά σας; Συμπληρώστε τη φόρμα ή στείλτε μου μήνυμα στο info@chorikos.gr. Θα χαρώ να συζητήσουμε και να βρούμε τις λύσεις που ταιριάζουν στο επενδυτικό σας προφίλ.

Σημείωση: Τα στοιχεία σας δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους για κανένα λόγο.

Αποποίηση ευθύνης

Οι διαγραμματικές και τεχνικές αναλύσεις που παρουσιάζονται στον παρόντα ιστότοπο δεν έχουν διενεργηθεί από Εταιρία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, ούτε έχουν συνταχθεί από πιστοποιημένο αναλυτή του άρθρου 14 του ν. 3606/2007. Οποιαδήποτε γνώμη, άποψη, σχόλιο, ανάλυση, video, live, τιμή ή άλλη πληροφορία περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα, υπάρχει με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση.

Όλα τα άρθρα του γράφοντος δημοσιεύονται για εκπαιδευτικούς σκοπούς, εκφράζουν την προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση σε οποιαδήποτε χρηματαγορά. Ουδεμία ευθύνη φέρει ο γραφών για οποιεσδήποτε πράξεις των επενδυτών. Οι επενδυτές οι οποίοι χρειάζονται επενδυτικές συμβουλές, θα πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά σε ειδικούς επαγγελματίες, οι οποίοι κατέχουν ανάλογες νόμιμες άδειες.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο του Χωρικού για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

© Copyright 2020 Chorikos.gr. All Rights Reserved.

Web Design & Development by Nessus.gr