Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας

Στο παρακάτω γράφημα μπορούμε να δούμε τις αντιστάσεις και τις στηρίξεις της μετοχής της ΕΧΑΕ   Σε πρώτη φάση, αναμένουμε η μετοχή να κινηθεί προς τη ζώνη αντίστασης 5,09-5,23 και στην συνέχεια προς τα προηγούμενα υψηλά των 6 ευρώ.. Επίσης θετικό και συγχρόνως αγοραστικό σήμα για την μετοχή, θα είναι η ανοδική διάσπαση της γραμμής τάσης Α, την οποία θα...

Στο παρακάτω γράφημα μπορούμε να δούμε το ανοδικό κανάλι μέσα στο οποίο κινείται ο τραπεζικός δείκτης από τις αρχές του 2019 Στο γράφημα αυτό μπορούμε να δούμε τα ακρότατα του καναλιού, όπως επίσης μπορούμε να δούμε ότι οι 800 μονάδες αποτελούν στην παρούσα φάση το σημείο που ο τραπεζικός δείκτης θα συναντήσει το κάτω εύρος του..  Σημαντικά σημεία...

Στο παρακάτω γράφημα μπορούμε να δούμε το ανοδικό κανάλι μέσα στο οποίο κινείται ο ΓΔ τις τελευταίες εβδομάδες.. Για σήμερα η στήριξη προσδιορίζεται στις 915 μονάδες.. Η βασική στήριξη παραμένει στην περιοχή πέριξ των 900 μονάδων. Τα γεωπολιτικά θα είναι αυτά που θα καθορίσουν και το βάθος του διορθωτικού κύματος..  Καλημέρα σε όλους με υγεία..      

Τα πρώτα αγοραστικά σήματα δόθηκαν για την μετοχή της ΜΟΗ από τους ταλαντωτές ορμής, τις προηγούμενες 2-3 συνεδριάσεις.. Η μετοχή προσέγγισε τα σημαντικά όρια στήριξης πέριξ των 20 ευρώ και αναμένουμε να δούμε προσπάθεια ανάβασης ξανά προς τα 22 ευρώ..   

Το σχηματισμό του τοπικού διπλού πυθμένα μπορούμε να δούμε στο παρακάτω γράφημα του τραπεζικού δείκτη, ο οποίος μετά την εν μέρει αδικαιολόγητη πτώση των τελευταίων ημερών, ανέκαμψε θεαματικά στη χτεσινή συνεδρίαση.  Πρώτος στόχος του παραπάνω διπλού πυθμένα είναι τα προηγούμενα υψηλά του τραπεζικού δείκτη περίπου στις 920 μονάδες. Εφόσον καταφέρει να...

Powered by nessus.gr

Σχετικά με τον Χωρικό

Ακολουθώντας πάντα την φιλοσοφία της ζωής μου, η οποία στηρίζεται στις ανθρώπινες αξίες και τα ιδανικά και λειτουργώντας πάντα με γνώμονα τις ανθρώπινες ανάγκες και σχέσεις, προσπαθώ να προσφέρω την βοήθεια μου στο κομμάτι των επενδύσεων τα τελευταία 20 χρόνια.


Δημήτρης Μαραζάκης

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να επενδύσετε σωστά τα χρήματά σας; Συμπληρώστε τη φόρμα ή στείλτε μου μήνυμα στο info@chorikos.gr. Θα χαρώ να συζητήσουμε και να βρούμε τις λύσεις που ταιριάζουν στο επενδυτικό σας προφίλ.

Σημείωση: Τα στοιχεία σας δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους για κανένα λόγο.

Αποποίηση ευθύνης

Οι διαγραμματικές και τεχνικές αναλύσεις που παρουσιάζονται στον παρόντα ιστότοπο δεν έχουν διενεργηθεί από Εταιρία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, ούτε έχουν συνταχθεί από πιστοποιημένο αναλυτή του άρθρου 14 του ν. 3606/2007. Οποιαδήποτε γνώμη, άποψη, σχόλιο, ανάλυση, video, live, τιμή ή άλλη πληροφορία περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα, υπάρχει με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση.

Όλα τα άρθρα του γράφοντος δημοσιεύονται για εκπαιδευτικούς σκοπούς, εκφράζουν την προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση σε οποιαδήποτε χρηματαγορά. Ουδεμία ευθύνη φέρει ο γραφών για οποιεσδήποτε πράξεις των επενδυτών. Οι επενδυτές οι οποίοι χρειάζονται επενδυτικές συμβουλές, θα πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά σε ειδικούς επαγγελματίες, οι οποίοι κατέχουν ανάλογες νόμιμες άδειες.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο του Χωρικού για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

© Copyright 2020 Chorikos.gr. All Rights Reserved.

Web Design & Development by Nessus.gr