Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας

Στο παρακάτω γράφημα μπορούμε να δούμε το φλερτ της μετοχής του ΟΠΑΠ με την κατερχόμενη γραμμή τάσης, που βασανίζει τη μετοχή τα τελευταία 5 χρόνια..  Η παραμονή της μετοχής πάνω από το 9,90 σε ημερήσια κλεισίματα, θα ενεργοποιήσει νέους αγοραστές.. Sell-stop κάτω από το 9,54..     

Στα προηγούμενα σχόλια έχουμε αναφέρει ότι το κρίσιμο επίπεδο στήριξης είναι η περιοχή των 882-883 μονάδων. Σήμερα έχουμε την προσέγγιση αυτού του επιπέδου ξανά Το κακό νέο θα ήταν η πτωτική διάσπαση των 882-883 μονάδων, η οποία θα μπορούσε να μας οδηγήσει ξανά προς το επίπεδο των 854 μονάδων.. Νέο αγοραστικό σήμα, στην ανοδική διάσπαση των 900...

Έφτασε η ώρα για την τράπεζα Πειραιώς να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει την τεχνική πορεία των υπόλοιπων τραπεζικών τίτλων.  Στη χτεσινή συνεδρίαση έγινε η ανοδική διάσπαση της μακροχρόνιας γραμμής κατάβασης, όπως μπορούμε να δούμε στο παρακάτω γράφημα και αυτό που απομένει πλέον είναι να δούμε και την ανοδική υπέρβαση των 3,29-3,30 ευρώ, διάσπαση η...

ΓΔ : Ποίηση...

Χωρίς σχόλια...   

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα για το παρακάτω γράφημα της τράπεζας Πειραιώς.    Τα ανοδικά πατήματα πάνω από το επίπεδο των 3,10-3,20 ευρώ, θα δώσουν νέα δυναμική στη μετοχή. Το sell-stop στην πτωτική διάσπαση των 2,85 ευρώ.  

Powered by nessus.gr

Σχετικά με τον Χωρικό

Ακολουθώντας πάντα την φιλοσοφία της ζωής μου, η οποία στηρίζεται στις ανθρώπινες αξίες και τα ιδανικά και λειτουργώντας πάντα με γνώμονα τις ανθρώπινες ανάγκες και σχέσεις, προσπαθώ να προσφέρω την βοήθεια μου στο κομμάτι των επενδύσεων τα τελευταία 20 χρόνια.


Δημήτρης Μαραζάκης

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να επενδύσετε σωστά τα χρήματά σας; Συμπληρώστε τη φόρμα ή στείλτε μου μήνυμα στο info@chorikos.gr. Θα χαρώ να συζητήσουμε και να βρούμε τις λύσεις που ταιριάζουν στο επενδυτικό σας προφίλ.

Σημείωση: Τα στοιχεία σας δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους για κανένα λόγο.

Αποποίηση ευθύνης

Οι διαγραμματικές και τεχνικές αναλύσεις που παρουσιάζονται στον παρόντα ιστότοπο δεν έχουν διενεργηθεί από Εταιρία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, ούτε έχουν συνταχθεί από πιστοποιημένο αναλυτή του άρθρου 14 του ν. 3606/2007. Οποιαδήποτε γνώμη, άποψη, σχόλιο, ανάλυση, video, live, τιμή ή άλλη πληροφορία περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα, υπάρχει με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση.

Όλα τα άρθρα του γράφοντος δημοσιεύονται για εκπαιδευτικούς σκοπούς, εκφράζουν την προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση σε οποιαδήποτε χρηματαγορά. Ουδεμία ευθύνη φέρει ο γραφών για οποιεσδήποτε πράξεις των επενδυτών. Οι επενδυτές οι οποίοι χρειάζονται επενδυτικές συμβουλές, θα πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά σε ειδικούς επαγγελματίες, οι οποίοι κατέχουν ανάλογες νόμιμες άδειες.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο του Χωρικού για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

© Copyright 2019 Chorikos.gr. All Rights Reserved.

Web Design & Development by Nessus.gr