Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας

Στο παρακάτω γράφημα, μπορούμε να δούμε την εξέλιξη του ΓΔ και το σημαντικό επίπεδο στήριξης το οποίο έχει προσεγγίσει. 

Τόσο τα σημερινά επίπεδα όσο και η σημαντική στήριξη των 613-615 μονάδων, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της πορείας του ΓΔ. 

Οποιαδήποτε παραβίαση κάτω από τα επίπεδα αυτά, θα μας οδηγήσει σε ένα νέο χαμηλότερο χαμηλό, πέριξ των 590 μονάδων.  

Τα νέα επίπεδα στηρίξεων μπορούμε να τα δούμε στο παρακάτω γράφημα 

Συμπέρασμα : Η αγορά για άλλη μια φορά έχει χάσει τον ανοδικό της βηματισμό. Παρά την κακή εικόνα που έχει παρουσιάσει την τρέχουσα εβδομάδα, τεχνικά ενδέχεται να δούμε προσπάθεια σταθεροποίησης από την αυριανή μέρα και μετά.

Προσοχή μεγάλη πρέπει να δοθεί, στη διαχείριση της ρευστότητας των χαρτοφυλακίων.

 

Καλημέρα με υγεία σε όλους..

Comments powered by CComment

Σχετικά με τον Χωρικό

Ακολουθώντας πάντα την φιλοσοφία της ζωής μου, η οποία στηρίζεται στις ανθρώπινες αξίες και τα ιδανικά και λειτουργώντας πάντα με γνώμονα τις ανθρώπινες ανάγκες και σχέσεις, προσπαθώ να προσφέρω την βοήθεια μου στο κομμάτι των επενδύσεων τα τελευταία 20 χρόνια.


Δημήτρης Μαραζάκης

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να επενδύσετε σωστά τα χρήματά σας; Συμπληρώστε τη φόρμα ή στείλτε μου μήνυμα στο info@chorikos.gr. Θα χαρώ να συζητήσουμε και να βρούμε τις λύσεις που ταιριάζουν στο επενδυτικό σας προφίλ.

Σημείωση: Τα στοιχεία σας δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους για κανένα λόγο.

Αποποίηση ευθύνης

Οι διαγραμματικές και τεχνικές αναλύσεις που παρουσιάζονται στον παρόντα ιστότοπο δεν έχουν διενεργηθεί από Εταιρία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, ούτε έχουν συνταχθεί από πιστοποιημένο αναλυτή του άρθρου 14 του ν. 3606/2007. Οποιαδήποτε γνώμη, άποψη, σχόλιο, ανάλυση, video, live, τιμή ή άλλη πληροφορία περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα, υπάρχει με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση.

Όλα τα άρθρα του γράφοντος δημοσιεύονται για εκπαιδευτικούς σκοπούς, εκφράζουν την προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση σε οποιαδήποτε χρηματαγορά. Ουδεμία ευθύνη φέρει ο γραφών για οποιεσδήποτε πράξεις των επενδυτών. Οι επενδυτές οι οποίοι χρειάζονται επενδυτικές συμβουλές, θα πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά σε ειδικούς επαγγελματίες, οι οποίοι κατέχουν ανάλογες νόμιμες άδειες.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο του Χωρικού για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

© Copyright 2020 Chorikos.gr. All Rights Reserved.

Web Design & Development by Nessus.gr