Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας

Tags:

Η αλήθεια είναι, ότι δεν θυμάμαι πότε είδαμε συνεδρίαση με τόσους σημαντικούς θετικούς καταλύτες τους τελευταίους 3 μήνες, όπως η χτεσινή.  

Μεγάλο θετικό πρόσημο : είχαμε να δούμε ανοδική συνεδρίαση με περίπου 4% κέρδη στον ΓΔ, από τον Μάιο. 

Υψηλός τζίρος : παρά το γεγονός ότι είχαμε περίπου στα 9 εκ. ευρώ πακέτα, ο καθαρός τζίρος ακούμπησε τα 60 εκ. ευρώ.

Διάσπαση κρίσιμων αντιστάσεων :  οι 648 μονάδες που είχαμε βάλει σαν σημείο αλλαγής της βραχυπρόθεσμης τάσης, διασπάστηκαν ανοδικά δίνοντας σαν άμεσο επόμενο στόχο τις 688 μονάδες, όριο το οποίο έχουμε να ακουμπήσουμε από αρχές Ιουνίου. 

Στο παρακάτω γράφημα μπορούμε να δούμε την ανοδική διάσπαση της ζώνης και την ενεργοποίηση του σχηματισμού του "διπλού πυθμένα", ο οποίος έχει σαν ελάχιστο στόχο, τη περιοχή των 670-680 μονάδων. 

Επίσης στο επόμενο γράφημα μπορούμε να δούμε την έξοδο από το πτωτικό κανάλι ΑΒ, μέσα στο οποίο ο ΓΔ κινούνταν τους τελευταίους μήνες. Ελάχιστος στόχος της εξόδου, τα προηγούμενα υψηλά 682-688.

 

Στη χτεσινή συνεδρίαση λοιπόν, είδαμε αρκετούς θετικούς καταλύτες να ενεργοποιούνται, με τον κυριότερο όλων να παραμένει ο ημερήσιος τζίρος.

Στόχος σημερινής συνεδρίασης :  να παραμείνουμε πάνω από τις 648 μονάδες σε ημερήσιο κλείσιμο και να διατηρηθεί ο αυξημένος ημερήσιος τζίρος. Οποιαδήποτε οπισθοχώρηση προς την περιοχή των 648-650 μονάδων μπορεί να θεωρηθεί σαν επιβεβαίωση της αντίστασης, σε στήριξη και δεν πρέπει να μας τρομάξει αμέσως. Σε περίπτωση που και η σημερινή συνεδρίαση κλείσει με θετικό πρόσημο, αυτό θα ενισχύσει περισσότερο την ανοδική τάση. 

Ο στόχος της διάσπασης των 688 παραμένει ενεργός, γεγονός το οποίο αν πραγματοποιηθεί, θα μετατρέψει και την μεσοπρόθεσμη τάση σε ανοδική.

Sell-stop στην πτωτική διάσπαση των 623 μονάδων για τους μεσοπρόθεσμους και στις 648 μονάδες για τους βραχυπρόθεσμους. 

Καλημέρα σε όλους με υγεία..  

 

 

Comments powered by CComment

Σχετικά με τον Χωρικό

Ακολουθώντας πάντα την φιλοσοφία της ζωής μου, η οποία στηρίζεται στις ανθρώπινες αξίες και τα ιδανικά και λειτουργώντας πάντα με γνώμονα τις ανθρώπινες ανάγκες και σχέσεις, προσπαθώ να προσφέρω την βοήθεια μου στο κομμάτι των επενδύσεων τα τελευταία 20 χρόνια.


Δημήτρης Μαραζάκης

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να επενδύσετε σωστά τα χρήματά σας; Συμπληρώστε τη φόρμα ή στείλτε μου μήνυμα στο info@chorikos.gr. Θα χαρώ να συζητήσουμε και να βρούμε τις λύσεις που ταιριάζουν στο επενδυτικό σας προφίλ.

Σημείωση: Τα στοιχεία σας δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους για κανένα λόγο.

Αποποίηση ευθύνης

Οι διαγραμματικές και τεχνικές αναλύσεις που παρουσιάζονται στον παρόντα ιστότοπο δεν έχουν διενεργηθεί από Εταιρία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, ούτε έχουν συνταχθεί από πιστοποιημένο αναλυτή του άρθρου 14 του ν. 3606/2007. Οποιαδήποτε γνώμη, άποψη, σχόλιο, ανάλυση, video, live, τιμή ή άλλη πληροφορία περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα, υπάρχει με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση.

Όλα τα άρθρα του γράφοντος δημοσιεύονται για εκπαιδευτικούς σκοπούς, εκφράζουν την προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση σε οποιαδήποτε χρηματαγορά. Ουδεμία ευθύνη φέρει ο γραφών για οποιεσδήποτε πράξεις των επενδυτών. Οι επενδυτές οι οποίοι χρειάζονται επενδυτικές συμβουλές, θα πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά σε ειδικούς επαγγελματίες, οι οποίοι κατέχουν ανάλογες νόμιμες άδειες.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο του Χωρικού για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

© Copyright 2020 Chorikos.gr. All Rights Reserved.

Web Design & Development by Nessus.gr