Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας

Tags:

Ο ΓΔ μας άφησε ανάμεικτα συναισθήματα την εβδομάδα που μας πέρασε.

Και ενώ ξεκίνησε καλά, όμως έμεινε από καύσιμα και πάλι τις 2 τελευταίες συνεδριάσεις.

Στο προηγούμενο σχόλιο είχαμε επισημάνει δύο σημαντικά όρια για τον ΓΔ. Το πρώτο το είχαμε οριοθετήσει στις 648 μονάδες, ενώ το δεύτερο και το σημαντικότερο καθώς η ανοδική του υπέρβαση θα μας αλλάξει όλη την τάση του ελληνικού χρηματιστηρίου, το είχαμε εντοπίσει στις 688 μονάδες.

Τις 648 μονάδες τις είδαμε στην συνεδρίαση της Πέμπτης, στην διάρκεια της οποίας ο ΓΔ κατάφερε να τμήση ανοδικά την πτωτική γραμμής τάσης Α και να χτυπήσει ακριβώς πάνω σε αυτό το όριο, όπως μπορούμε να δούμε στο παρακάτω γράφημα

Στη συνεδρίαση της Παρασκευής, ο ΓΔ κατρακύλησε ξανά οριακά κάτω από την γραμμή τάσης Α, κάτι το οποίο μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο για την σημερινή, ίσως και την αυριανή συνεδρίαση, διαφορετικά θα μιλάμε πάλι για την επιστροφή του στην περιοχή των 630 μονάδων. Αν όμως στις δύο πρώτες συνεδριάσεις της τρέχουσας εβδομάδας, ο ΓΔ καταφέρει να υπερβεί τις 648 μονάδες, τότε θα ανοίξει ο δρόμος ξανά για τα υψηλά του Ιουνίου στις 688 μονάδες.

Παρόλα αυτά, ο υποτονικός τζίρος παραμένει αγκάθι για την αλλαγή επιπέδων στην ελληνική χρηματαγορά. 

Η αύξηση της μεταβλητότητας στις διεθνείς αγορές έως και τις εκλογές της Αμερικής ( 2 Νοεμβρίου), θα φέρει αύξηση και στην εγχώρια χρηματαγορά. 

Καλημέρα σε όλους με υγεία και καλή εβδομάδα.. 

 

 

Comments powered by CComment

Σχετικά με τον Χωρικό

Ακολουθώντας πάντα την φιλοσοφία της ζωής μου, η οποία στηρίζεται στις ανθρώπινες αξίες και τα ιδανικά και λειτουργώντας πάντα με γνώμονα τις ανθρώπινες ανάγκες και σχέσεις, προσπαθώ να προσφέρω την βοήθεια μου στο κομμάτι των επενδύσεων τα τελευταία 20 χρόνια.


Δημήτρης Μαραζάκης

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να επενδύσετε σωστά τα χρήματά σας; Συμπληρώστε τη φόρμα ή στείλτε μου μήνυμα στο info@chorikos.gr. Θα χαρώ να συζητήσουμε και να βρούμε τις λύσεις που ταιριάζουν στο επενδυτικό σας προφίλ.

Σημείωση: Τα στοιχεία σας δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους για κανένα λόγο.

Αποποίηση ευθύνης

Οι διαγραμματικές και τεχνικές αναλύσεις που παρουσιάζονται στον παρόντα ιστότοπο δεν έχουν διενεργηθεί από Εταιρία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, ούτε έχουν συνταχθεί από πιστοποιημένο αναλυτή του άρθρου 14 του ν. 3606/2007. Οποιαδήποτε γνώμη, άποψη, σχόλιο, ανάλυση, video, live, τιμή ή άλλη πληροφορία περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα, υπάρχει με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση.

Όλα τα άρθρα του γράφοντος δημοσιεύονται για εκπαιδευτικούς σκοπούς, εκφράζουν την προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση σε οποιαδήποτε χρηματαγορά. Ουδεμία ευθύνη φέρει ο γραφών για οποιεσδήποτε πράξεις των επενδυτών. Οι επενδυτές οι οποίοι χρειάζονται επενδυτικές συμβουλές, θα πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά σε ειδικούς επαγγελματίες, οι οποίοι κατέχουν ανάλογες νόμιμες άδειες.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο του Χωρικού για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

© Copyright 2020 Chorikos.gr. All Rights Reserved.

Web Design & Development by Nessus.gr