Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας

Tags:

Η στήριξη των 336 μονάδων στο τραπεζικό δείκτη, φαίνεται ότι κράτησε για άλλη μια φορά, παρά τις πιέσεις που δέχτηκε και παρά τις ενδοσυνεδριακές προσπάθειες που έκαναν οι πωλητές (ο τραπεζικός δείκτης έγραψε και 326) για να εμβολίσουν πτωτικά τη στήριξη αυτή.

Στο παρακάτω γράφημα μπορούμε να δούμε το βραχυπρόθεσμο σήμα αγοράς που έδωσαν οι ταλαντωτές ορμής τις δύο τελευταίες συνεδριάσεις

 

 

Τελικός στόχος του κύματος αυτού, είναι η περιοχή των 420-430 μονάδων σε πρώτη φάση, με την βασική προϋπόθεση για να φτάσει εκεί, η ανοδική υπέρβαση των 391 μονάδων και η παραμονή του ΔΤΡ πάνω από το νούμερο αυτό. 

Βασικός καταλύτης για να καταφέρει να αναρριχηθεί ο τραπεζικός δείκτης σε αυτά τα νούμερα, είναι η αύξηση του ημερήσιου τζίρου προς τα 70-80 εκ. ευρώ.

Οποιαδήποτε άλλη απόπειρα προς τη ζώνη αυτή, χωρίς την ανάλογη αύξηση του ημερήσιου τζίρου συναλλαγών, θα είναι εντελώς βραχυπρόθεσμη και δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια. 

Κατεβάζουμε το sell-stop στις 326 μονάδες.

Νέο buy-stop στην ανοδική υπέρβαση τόσο των 364, όσο και των 376 μονάδων (κινητοί μέσοι όροι των 50 και 100 συνεδριάσεων).

Οι χρονικές συγκυρίες της ειδησεογραφίας (εξελίξεις στο θέμα του εμβολίου κατά της πανδημίας, αποφάσεις συνόδου κορυφής), τείνουν να βοηθήσουν το έργο των αγοραστών.

 

Καλημέρα σε όλους με υγεία.. 

 

 

 

Comments powered by CComment

Σχετικά με τον Χωρικό

Ακολουθώντας πάντα την φιλοσοφία της ζωής μου, η οποία στηρίζεται στις ανθρώπινες αξίες και τα ιδανικά και λειτουργώντας πάντα με γνώμονα τις ανθρώπινες ανάγκες και σχέσεις, προσπαθώ να προσφέρω την βοήθεια μου στο κομμάτι των επενδύσεων τα τελευταία 20 χρόνια.


Δημήτρης Μαραζάκης

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να επενδύσετε σωστά τα χρήματά σας; Συμπληρώστε τη φόρμα ή στείλτε μου μήνυμα στο info@chorikos.gr. Θα χαρώ να συζητήσουμε και να βρούμε τις λύσεις που ταιριάζουν στο επενδυτικό σας προφίλ.

Σημείωση: Τα στοιχεία σας δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους για κανένα λόγο.

Αποποίηση ευθύνης

Οι διαγραμματικές και τεχνικές αναλύσεις που παρουσιάζονται στον παρόντα ιστότοπο δεν έχουν διενεργηθεί από Εταιρία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, ούτε έχουν συνταχθεί από πιστοποιημένο αναλυτή του άρθρου 14 του ν. 3606/2007. Οποιαδήποτε γνώμη, άποψη, σχόλιο, ανάλυση, video, live, τιμή ή άλλη πληροφορία περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα, υπάρχει με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση.

Όλα τα άρθρα του γράφοντος δημοσιεύονται για εκπαιδευτικούς σκοπούς, εκφράζουν την προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση σε οποιαδήποτε χρηματαγορά. Ουδεμία ευθύνη φέρει ο γραφών για οποιεσδήποτε πράξεις των επενδυτών. Οι επενδυτές οι οποίοι χρειάζονται επενδυτικές συμβουλές, θα πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά σε ειδικούς επαγγελματίες, οι οποίοι κατέχουν ανάλογες νόμιμες άδειες.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο του Χωρικού για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

© Copyright 2020 Chorikos.gr. All Rights Reserved.

Web Design & Development by Nessus.gr