Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας

Tags:

Στο παρακάτω γράφημα μπορούμε να δούμε τις αντιστάσεις και τις στηρίξεις της μετοχής της ΕΧΑΕ

 

Σε πρώτη φάση, αναμένουμε η μετοχή να κινηθεί προς τη ζώνη αντίστασης 5,09-5,23 και στην συνέχεια προς τα προηγούμενα υψηλά των 6 ευρώ..

Επίσης θετικό και συγχρόνως αγοραστικό σήμα για την μετοχή, θα είναι η ανοδική διάσπαση της γραμμής τάσης Α, την οποία θα συναντήσουμε περίπου στο 4,95..

Υ.Γ.  :

Η χρηματιστηριακή αγορά είχε αποτιμήσει τη μετοχή της ΕΧΑΕ για το 2019 πέριξ των 4,60 ευρώ (σε ένα εύρος 4,40 4,80), με τον μέσο τζίρο του χρηματιστηρίου στο ίδιο χρονικό διάστημα να κυμαίνεται πέριξ των 60 εκ. 

Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται στη δεδομένη χρονική στιγμή είναι το εξής :

Αν η ελληνική αγορά κάνει μέσο όρο το 2020 κοντά στα 100 εκ. ευρώ ημερήσια συναλλακτική δραστηριότητα , ποια θα πρέπει να είναι η αξία της μετοχής;

Επίσης αυτό που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι αν η ελληνική αγορά επιτύχει υψηλές επιδόσεις τα επόμενα χρόνια, ο καθρέπτης της οικονομίας είναι πάντα το εγχώριο χρηματιστήριο. Δεν έχουμε δει ποτέ στα χρονικά, οικονομίες να καλπάζουν και τα αντίστοιχα τους χρηματιστήρια να υπολειτουργούν.

Οι υπομονετικοί επενδυτές θα ανταμειφθούν.. 

 

 

 

Comments powered by CComment

Σχετικά με τον Χωρικό

Ακολουθώντας πάντα την φιλοσοφία της ζωής μου, η οποία στηρίζεται στις ανθρώπινες αξίες και τα ιδανικά και λειτουργώντας πάντα με γνώμονα τις ανθρώπινες ανάγκες και σχέσεις, προσπαθώ να προσφέρω την βοήθεια μου στο κομμάτι των επενδύσεων τα τελευταία 20 χρόνια.


Δημήτρης Μαραζάκης

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να επενδύσετε σωστά τα χρήματά σας; Συμπληρώστε τη φόρμα ή στείλτε μου μήνυμα στο info@chorikos.gr. Θα χαρώ να συζητήσουμε και να βρούμε τις λύσεις που ταιριάζουν στο επενδυτικό σας προφίλ.

Σημείωση: Τα στοιχεία σας δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους για κανένα λόγο.

Αποποίηση ευθύνης

Οι διαγραμματικές και τεχνικές αναλύσεις που παρουσιάζονται στον παρόντα ιστότοπο δεν έχουν διενεργηθεί από Εταιρία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, ούτε έχουν συνταχθεί από πιστοποιημένο αναλυτή του άρθρου 14 του ν. 3606/2007. Οποιαδήποτε γνώμη, άποψη, σχόλιο, ανάλυση, video, live, τιμή ή άλλη πληροφορία περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα, υπάρχει με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση.

Όλα τα άρθρα του γράφοντος δημοσιεύονται για εκπαιδευτικούς σκοπούς, εκφράζουν την προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση σε οποιαδήποτε χρηματαγορά. Ουδεμία ευθύνη φέρει ο γραφών για οποιεσδήποτε πράξεις των επενδυτών. Οι επενδυτές οι οποίοι χρειάζονται επενδυτικές συμβουλές, θα πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά σε ειδικούς επαγγελματίες, οι οποίοι κατέχουν ανάλογες νόμιμες άδειες.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο του Χωρικού για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

© Copyright 2020 Chorikos.gr. All Rights Reserved.

Web Design & Development by Nessus.gr