Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας

Tags:

Στα προηγούμενα σχόλια του τραπεζικού δείκτη, είχαμε μιλήσει για την ενεργοποίηση του μεγάλου σχηματισμού "ανάποδο κεφάλι με ώμους". 

Ο σχηματισμός αυτός είναι ένας βασικός σχηματισμός αντιστροφής της τάσης.

Στο ίδιο γράφημα μπορούμε να δούμε και την τιμή στόχο του παραπάνω σχηματισμού που στην παρούσα φάση είναι οι 1050 μονάδες. 

Πως όμως θα εξελιχθεί η τραπεζική κίνηση προς τον στόχο αυτόν;

Θα είναι μια κίνηση η οποία θα είναι μονοκόμματη και διαρκώς επιταχυνόμενη, ή θα είναι μια κίνηση που θα περιλαμβάνει σκαλοπάτια;

Στο παρακάτω γράφημα, μπορούμε να κάνουμε μια βασική υπόθεση και η οποία στηρίζεται σε ένα πεντακύματο σχηματισμό, του οποίου βιώνουμε το κύμα 3 στην παρούσα φάση.. 

 

Το κύμα 3 πάντα είναι το μεγαλύτερο σε έκταση κύμα και υπό κανονικές συνθήκες θα πρέπει να μας οδηγήσει ανάμεσα στις 950 έως 1000 μονάδες σε πρώτη φάση.. 

 Προβληματισμός υπάρχει για τη μεσημεριανή τακτική που ακολουθείται και κατά την οποία αρχίζουν οι επιθετικές αγορές στους τραπεζικούς τίτλους, οδηγώντας τους σε υψηλά κλεισίματα (αυτά τα κόλπα στο παρελθόν είχαν δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στις μετοχές)...

Sell-stop στην πτωτική διάσπαση των 836 μονάδων..

 

 

 

 

Comments powered by CComment

Σχετικά με τον Χωρικό

Ακολουθώντας πάντα την φιλοσοφία της ζωής μου, η οποία στηρίζεται στις ανθρώπινες αξίες και τα ιδανικά και λειτουργώντας πάντα με γνώμονα τις ανθρώπινες ανάγκες και σχέσεις, προσπαθώ να προσφέρω την βοήθεια μου στο κομμάτι των επενδύσεων τα τελευταία 20 χρόνια.


Δημήτρης Μαραζάκης

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να επενδύσετε σωστά τα χρήματά σας; Συμπληρώστε τη φόρμα ή στείλτε μου μήνυμα στο info@chorikos.gr. Θα χαρώ να συζητήσουμε και να βρούμε τις λύσεις που ταιριάζουν στο επενδυτικό σας προφίλ.

Σημείωση: Τα στοιχεία σας δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους για κανένα λόγο.

Αποποίηση ευθύνης

Οι διαγραμματικές και τεχνικές αναλύσεις που παρουσιάζονται στον παρόντα ιστότοπο δεν έχουν διενεργηθεί από Εταιρία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, ούτε έχουν συνταχθεί από πιστοποιημένο αναλυτή του άρθρου 14 του ν. 3606/2007. Οποιαδήποτε γνώμη, άποψη, σχόλιο, ανάλυση, video, live, τιμή ή άλλη πληροφορία περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα, υπάρχει με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση.

Όλα τα άρθρα του γράφοντος δημοσιεύονται για εκπαιδευτικούς σκοπούς, εκφράζουν την προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση σε οποιαδήποτε χρηματαγορά. Ουδεμία ευθύνη φέρει ο γραφών για οποιεσδήποτε πράξεις των επενδυτών. Οι επενδυτές οι οποίοι χρειάζονται επενδυτικές συμβουλές, θα πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά σε ειδικούς επαγγελματίες, οι οποίοι κατέχουν ανάλογες νόμιμες άδειες.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο του Χωρικού για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

© Copyright 2020 Chorikos.gr. All Rights Reserved.

Web Design & Development by Nessus.gr