Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας

Tags:

H αδυναμία στον ΓΔ εξακολουθεί να φαίνεται τόσο στο χρηματιστηριακό ταμπλό, όσο και στον ημερήσιο τζίρο συναλλαγών. 

Στο πρωινό σχόλιο, όπως και στα δύο προηγούμενα, είχαμε πει ότι το ύψος της αντίδρασης του ΓΔ (κύμα 2) θα κρίνει το νέο πτωτικό κύμα, καθώς ο τρικύματος σχηματισμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. 

Δυστυχώς ο ΓΔ όχι μόνο δεν κατάφερε να κινηθεί προς το επίπεδο των 840 μονάδων, αλλά μετά τις 2 τελευταίες συνεδριάσεις και την αδυναμία που έδειξε, δεν προσέγγισε ούτε τα προηγούμενα υψηλά διημέρου των 833 μονάδων.

Στην παρούσα φάση λοιπόν, παραμένουμε στο σενάριο της τρικύματης δομής, καθώς το χρηματιστήριο και σήμερα υποχωρεί και ετοιμάζεται να διασπάσει πτωτικά και το προχτεσινό χαμηλό των 818 μονάδων, οδεύοντας προς την τιμή στόχο της ζώνης 844-878, στις 810 μονάδες, όπου θα έχει ολοκληρωθεί ένα μεγάλο κομμάτι του διορθωτικού αυτού κύματος.. 

  

 

 

Comments powered by CComment

Σχετικά με τον Χωρικό

Ακολουθώντας πάντα την φιλοσοφία της ζωής μου, η οποία στηρίζεται στις ανθρώπινες αξίες και τα ιδανικά και λειτουργώντας πάντα με γνώμονα τις ανθρώπινες ανάγκες και σχέσεις, προσπαθώ να προσφέρω την βοήθεια μου στο κομμάτι των επενδύσεων τα τελευταία 20 χρόνια.


Δημήτρης Μαραζάκης

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να επενδύσετε σωστά τα χρήματά σας; Συμπληρώστε τη φόρμα ή στείλτε μου μήνυμα στο info@chorikos.gr. Θα χαρώ να συζητήσουμε και να βρούμε τις λύσεις που ταιριάζουν στο επενδυτικό σας προφίλ.

Σημείωση: Τα στοιχεία σας δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους για κανένα λόγο.

Αποποίηση ευθύνης

Οι διαγραμματικές και τεχνικές αναλύσεις που παρουσιάζονται στον παρόντα ιστότοπο δεν έχουν διενεργηθεί από Εταιρία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, ούτε έχουν συνταχθεί από πιστοποιημένο αναλυτή του άρθρου 14 του ν. 3606/2007. Οποιαδήποτε γνώμη, άποψη, σχόλιο, ανάλυση, video, live, τιμή ή άλλη πληροφορία περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα, υπάρχει με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση.

Όλα τα άρθρα του γράφοντος δημοσιεύονται για εκπαιδευτικούς σκοπούς, εκφράζουν την προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση σε οποιαδήποτε χρηματαγορά. Ουδεμία ευθύνη φέρει ο γραφών για οποιεσδήποτε πράξεις των επενδυτών. Οι επενδυτές οι οποίοι χρειάζονται επενδυτικές συμβουλές, θα πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά σε ειδικούς επαγγελματίες, οι οποίοι κατέχουν ανάλογες νόμιμες άδειες.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο του Χωρικού για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

© Copyright 2020 Chorikos.gr. All Rights Reserved.

Web Design & Development by Nessus.gr