Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας

Tags:

Το πέρασμα του ΓΔ πάνω από τις 900 μονάδες στη χτεσινή συνεδρίαση, ήταν κάτι το οποίο το υποδέχτηκε η ελληνική χρηματαγορά με αρκετή θέρμη. 

Είχε τονιστεί στα προηγούμενα σχόλια, ότι βασική προϋπόθεση για να κρατήσει η αγορά το ανοδικό της βηματισμό, θα ήταν η ανοδική υπέρβαση των 900 μονάδων.

Η υπόθεση αυτή υλοποιήθηκε κατά την χτεσινή συνεδρίαση και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο, καθώς τόσο ο ημερήσιος τζίρος προσέγγισε το όριο των 100 εκ. ευρώ, κάτι το οποίο είχαμε να το δούμε αρκετούς μήνες, όσο και η αφύπνιση των τραπεζικών τίτλων που έδωσαν νέα πνοή στο ταμπλό..

Επόμενα ανοδικά σκαλοπάτια για τον ΓΔ, οι 913 και 930 μονάδες. Ειδικά οι δεύτερες, αποτελούν τον δούρειο ίππο για τον ΓΔ όπως έχουμε δει τις 2 τελευταίες φορές που κατάφερε να φτάσει εκεί και δεν κατάφερε να τις υπερβεί.

Ο στόχος λοιπόν για το ελληνικό χρηματιστήριο από τώρα και στο εξής, είναι η σταθεροποίηση του πάνω από τις 900 μονάδες, έτσι ώστε να τις χρησιμοποιήσει σαν βάση πάνω στην οποία θα πατήσει για να μας δώσει το μεγάλο βήμα πάνω από τις 930 μονάδες.

Έχουμε ξαναπεί ότι η υπέρβαση τόσο των 930 όσο και των 950 μονάδων, θα σημάνουν το τέλος της μιζέριας για το ελληνικό χρηματιστήριο, καθώς θα αντιστρέψουν την μακροχρόνια τάση σε φουλ ανοδική..

Παρόλα αυτά, ο ΓΔ θα κληθεί τους επόμενους 2 μήνες, να προσπαθήσει να δραπετεύσει ανοδικά της ζώνης των 830-930 μονάδων που κινείται εδώ και 6 μήνες και που μας έχει τόσο πολύ ταλαιπωρήσει.

Ανεβάζουμε το stop μας στις 879 μονάδες.

Ενεργοποιούμε νέο αγοραστικό σήμα στην επιβεβαιωμένη υπέρβαση των 930 και 950 μονάδων.

 

Καλημέρα σε όλους με υγεία!!

 

 

 

 

Comments powered by CComment

Blog ...

  • ΕΧΑΕ : η ώρα της αλήθειας.

    Ώρα αποφάσεων για την μετοχής της ΕΧΑΕ. Το γιατί, μπορούμε να το δούμε στο παρακάτω…
  • ΔΕΗ : 11,30 στήριξη..

    Μετά την πίεση των τελευταίων ημερών, η μετοχή της ΔΕΗ δείχνει να σταθεροποιείται πέριξ…
  • ΟΠΑΠ : αλλαγή επιπέδων..

    Αλλαγή επιπέδων τιμών για την μετοχή του ΟΠΑΠ επιχειρείται τις τελευταίες συνεδριάσεις,…
  • EXAE : στήριξη στο 5,30..

    Η μετοχή της ΕΧΑΕ, μετά την πτώση από τα υψηλά των 5,90 ευρώ, έχει φτάσει σε επίπεδα από…
  • ΑΛΦΑ : επιστροφή στα ψηλά..

    Στο παρακάτω γράφημα μπορούμε να δούμε την πορεία της μετοχής της ΑΛΦΑ. Η περιοχή πέριξ…

Ανάλυση ΧΑΑ ...

Σχετικά με τον Χωρικό

Ακολουθώντας πάντα την φιλοσοφία της ζωής μου, η οποία στηρίζεται στις ανθρώπινες αξίες και τα ιδανικά και λειτουργώντας πάντα με γνώμονα τις ανθρώπινες ανάγκες και σχέσεις, προσπαθώ να προσφέρω την βοήθεια μου στο κομμάτι των επενδύσεων τα τελευταία 20 χρόνια.


Δημήτρης Μαραζάκης

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να επενδύσετε σωστά τα χρήματά σας; Συμπληρώστε τη φόρμα ή στείλτε μου μήνυμα στο info@chorikos.gr. Θα χαρώ να συζητήσουμε και να βρούμε τις λύσεις που ταιριάζουν στο επενδυτικό σας προφίλ.

Σημείωση: Τα στοιχεία σας δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους για κανένα λόγο.

Αποποίηση ευθύνης

Οι διαγραμματικές και τεχνικές αναλύσεις που παρουσιάζονται στον παρόντα ιστότοπο δεν έχουν διενεργηθεί από Εταιρία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, ούτε έχουν συνταχθεί από πιστοποιημένο αναλυτή του άρθρου 14 του ν. 3606/2007. Οποιαδήποτε γνώμη, άποψη, σχόλιο, ανάλυση, video, live, τιμή ή άλλη πληροφορία περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα, υπάρχει με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση.

Όλα τα άρθρα του γράφοντος δημοσιεύονται για εκπαιδευτικούς σκοπούς, εκφράζουν την προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση σε οποιαδήποτε χρηματαγορά. Ουδεμία ευθύνη φέρει ο γραφών για οποιεσδήποτε πράξεις των επενδυτών. Οι επενδυτές οι οποίοι χρειάζονται επενδυτικές συμβουλές, θα πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά σε ειδικούς επαγγελματίες, οι οποίοι κατέχουν ανάλογες νόμιμες άδειες.

Newsletter

Please enable the javascript to submit this form

© Copyright 2024 Chorikos.gr. All Rights Reserved.

Web Design & Development by Nessus.gr