Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας

Tags:

Παρά την άρνηση του ΓΔ να αλλάξει επίπεδα, παρά την άρνηση του ημερήσιου τζίρου να υπερβεί τα 50 εκ. ευρώ, παρά το θολό τοπίο στα γεωπολιτικά, τα τεχνικά δεδομένα του ελληνικού χρηματιστηριακού δείκτη, δεν είναι τόσο άσχημα..

H πίεση που έχει δεχτεί ο ΓΔ τις τελευταίες μέρες, έχουν οδηγήσει τους περισσότερους ταλαντωτές ορμής, σε αρκετά υπερπουλημένες ζώνες. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα έχουμε άμεση ανοδική κίνηση, αλλά υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να δούμε να κινείται ανοδικά ο ΓΔ τον τρέχων μήνα.. 

Στο παρακάτω γράφημα μπορούμε να δούμε την προσπάθεια του ΓΔ να απεγκλωβιστεί από την γραμμή κατάβασης Α, που το μόνο που τον εμποδίζει σε αυτήν του την προσπάθεια είναι για άλλη μια φορά ο ασθενικός ημερήσιος τζίρος συναλλαγών. 

Για την τρέχουσα εβδομάδα, αναμένουμε προσπάθεια προσέγγισης και παραμονής προς την περιοχή των 650 μονάδων.

Διατηρούμε το sell-stop στην πτωτική διάσπαση των 613 μονάδων.

Μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου και προς τα μέσα Νοεμβρίου, αναμένουμε να έχουμε την πρώτη συνάντηση του ΓΔ με τον κινητό μέσο όρο των 200 συνεδριάσεων, με την προϋπόθεση βέβαια, να έχει παραμένει ο χρηματιστηριακός μας δείκτης, στις τρέχουσες τιμές. 

Η συνάντηση αυτή κρίνεται αρκετά σημαντική, καθώς θα δοθεί μάχη για την αλλαγή της μεσοπρόθεσμης τάσης σε ανοδική ξανά. 

Καλημέρα σε όλους με υγεία και καλή εβδομάδα..

 

 

Comments powered by CComment

Σχετικά με τον Χωρικό

Ακολουθώντας πάντα την φιλοσοφία της ζωής μου, η οποία στηρίζεται στις ανθρώπινες αξίες και τα ιδανικά και λειτουργώντας πάντα με γνώμονα τις ανθρώπινες ανάγκες και σχέσεις, προσπαθώ να προσφέρω την βοήθεια μου στο κομμάτι των επενδύσεων τα τελευταία 20 χρόνια.


Δημήτρης Μαραζάκης

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να επενδύσετε σωστά τα χρήματά σας; Συμπληρώστε τη φόρμα ή στείλτε μου μήνυμα στο info@chorikos.gr. Θα χαρώ να συζητήσουμε και να βρούμε τις λύσεις που ταιριάζουν στο επενδυτικό σας προφίλ.

Σημείωση: Τα στοιχεία σας δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους για κανένα λόγο.

Αποποίηση ευθύνης

Οι διαγραμματικές και τεχνικές αναλύσεις που παρουσιάζονται στον παρόντα ιστότοπο δεν έχουν διενεργηθεί από Εταιρία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, ούτε έχουν συνταχθεί από πιστοποιημένο αναλυτή του άρθρου 14 του ν. 3606/2007. Οποιαδήποτε γνώμη, άποψη, σχόλιο, ανάλυση, video, live, τιμή ή άλλη πληροφορία περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα, υπάρχει με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση.

Όλα τα άρθρα του γράφοντος δημοσιεύονται για εκπαιδευτικούς σκοπούς, εκφράζουν την προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση σε οποιαδήποτε χρηματαγορά. Ουδεμία ευθύνη φέρει ο γραφών για οποιεσδήποτε πράξεις των επενδυτών. Οι επενδυτές οι οποίοι χρειάζονται επενδυτικές συμβουλές, θα πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά σε ειδικούς επαγγελματίες, οι οποίοι κατέχουν ανάλογες νόμιμες άδειες.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο του Χωρικού για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

© Copyright 2020 Chorikos.gr. All Rights Reserved.

Web Design & Development by Nessus.gr