Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας

Μπορεί η εβδομάδα που μας πέρασε να μην τελείωσε με τις καλύτερες εντυπώσεις, όμως δεν παύει να βρίσκεται σε ισχύ η βραχυπρόθεσμη συνθήκη των 648-650 μονάδων. 

Χαρακτηριστικό της εβδομάδας που διανύσαμε, η έξοδος από το πλαγιοπτωτικό κανάλι ΑΒ με τον εντυπωσιακό λευκό "στρατιώτη" της προηγούμενης Δευτέρας.

Βέβαια, οι επόμενες μέρες δεν κύλησαν όπως ακριβώς περιμέναμε, αλλά έχει μείνει ακόμη ανοικτό το παράθυρο της ανοδικής διαφυγής προς τις 680-690 μονάδες, αν και μόνο αν, δεν δούμε νούμερα ξανά κάτω από τις 650 μονάδες.

Κάτι τέτοιο φαίνεται και στο παρακάτω εβδομαδιαίο γράφημα,

στο οποίο βλέπουμε τους ανοδικούς πυθμένες, αλλά και την ανοδική διάσπαση της πτωτικής γραμμής τάσης C.

Απογοητευτικός ξανά ο ημερήσιος τζίρος από την Τρίτη-Τετάρτη και μετά, με τον καθαρό μέσο ημερήσιο όρο να κυμαίνεται μεταξύ 40-45 εκ. ευρώ.

Στόχος των επόμενων ημερών : η υποχρεωτική παραμονή του ΓΔ πάνω από τις 648-650 μονάδες. Όσο περισσότερο παραμένουμε πάνω από αυτά τα επίπεδα, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να δούμε ξανά τα υψηλά του Ιουνίου, στις 680-690 μονάδες.

Η αναδιάρθρωση της Παρασκευής και η ληξη των παραγώγων τριμήνου την ίδια μέρα, μπορεί να θόλωσαν την κρίση μας προσωρινά, όμως από την σημερινή συνεδρίαση και μετά θα έχουμε ξανά καθαρότερη εικόνα.

Αν η τρέχουσα εβδομάδα κλείσει με θετικό πρόσημο, τότε οι ελπίδες για ένα καλύτερο τελευταίο τρίμηνο αυξάνονται κατακόρυφα.

Sell-stop στην πτωτική διάσπαση των 648-650 μονάδων.

Καλημέρα σε όλους με υγεία και καλή εβδομάδα να έχουμε..

 

 

 

 

   

 

Comments powered by CComment

Σχετικά με τον Χωρικό

Ακολουθώντας πάντα την φιλοσοφία της ζωής μου, η οποία στηρίζεται στις ανθρώπινες αξίες και τα ιδανικά και λειτουργώντας πάντα με γνώμονα τις ανθρώπινες ανάγκες και σχέσεις, προσπαθώ να προσφέρω την βοήθεια μου στο κομμάτι των επενδύσεων τα τελευταία 20 χρόνια.


Δημήτρης Μαραζάκης

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να επενδύσετε σωστά τα χρήματά σας; Συμπληρώστε τη φόρμα ή στείλτε μου μήνυμα στο info@chorikos.gr. Θα χαρώ να συζητήσουμε και να βρούμε τις λύσεις που ταιριάζουν στο επενδυτικό σας προφίλ.

Σημείωση: Τα στοιχεία σας δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους για κανένα λόγο.

Αποποίηση ευθύνης

Οι διαγραμματικές και τεχνικές αναλύσεις που παρουσιάζονται στον παρόντα ιστότοπο δεν έχουν διενεργηθεί από Εταιρία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, ούτε έχουν συνταχθεί από πιστοποιημένο αναλυτή του άρθρου 14 του ν. 3606/2007. Οποιαδήποτε γνώμη, άποψη, σχόλιο, ανάλυση, video, live, τιμή ή άλλη πληροφορία περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα, υπάρχει με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση.

Όλα τα άρθρα του γράφοντος δημοσιεύονται για εκπαιδευτικούς σκοπούς, εκφράζουν την προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση σε οποιαδήποτε χρηματαγορά. Ουδεμία ευθύνη φέρει ο γραφών για οποιεσδήποτε πράξεις των επενδυτών. Οι επενδυτές οι οποίοι χρειάζονται επενδυτικές συμβουλές, θα πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά σε ειδικούς επαγγελματίες, οι οποίοι κατέχουν ανάλογες νόμιμες άδειες.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο του Χωρικού για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

© Copyright 2020 Chorikos.gr. All Rights Reserved.

Web Design & Development by Nessus.gr