Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας

Tags:

Εν μέσω πτωτικών πιέσεων στις διεθνείς αγορές και εν μέσω φημολογίας για πιθανό θερμό επεισόδιο τις επόμενες μέρες, ο ΓΔ μη μπορώντας να υπερβεί ανοδικά τόσο τις 648 μονάδες, όσο και την πτωτική γραμμή τάσης Α, που μπορούμε να δούμε στο παρακάτω γράφημα,

 

 γύρισε απότομα για άλλη μια φορά προς την κρίσιμη περιοχή των 625 μονάδων. 

O ΓΔ θα συνεχίσει να ταλαντώνεται εντός της πλαγιοκαθοδικής ζώνης ΑΒ, καθώς δε φαίνεται να αλλάξει κάτι σημαντικό στο κοντινό μας μέλλον. 

Σημαντική περιοχή στήριξης οι 625 μονάδες, οι οποίες στην παρούσα φάση θα ενεργοποιήσουν τη διπλή κορυφή που έχει σχηματίσει ο ΓΔ, σε περίπτωση πτωτικής τους διάσπασης και παραμονής του ΓΔ κάτω από αυτά τα επίπεδα σε ημερήσια κλεισίματα. 

Την διπλή κορυφή μπορούμε να τη δούμε στο παρακάτω γράφημα

όπως επίσης μπορούμε να δούμε και την πιθανή ζώνη ταλάντωσης του ΓΔ για τις επόμενες μέρες, αν και μόνο αν, δεν διασπαστούν πτωτικά οι 625 μονάδες.

Σε περίπτωση διαφυγής και παραμονής του ΓΔ κάτω από τις 625 μονάδες, η διπλή κορυφή ενεργοποιείται και ο επόμενος στόχος του προσδιορίζεται περίπου στις 625-23=602 μονάδες. 

 

Καλημέρα σε όλους με υγεία..

 

 

Comments powered by CComment

Σχετικά με τον Χωρικό

Ακολουθώντας πάντα την φιλοσοφία της ζωής μου, η οποία στηρίζεται στις ανθρώπινες αξίες και τα ιδανικά και λειτουργώντας πάντα με γνώμονα τις ανθρώπινες ανάγκες και σχέσεις, προσπαθώ να προσφέρω την βοήθεια μου στο κομμάτι των επενδύσεων τα τελευταία 20 χρόνια.


Δημήτρης Μαραζάκης

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να επενδύσετε σωστά τα χρήματά σας; Συμπληρώστε τη φόρμα ή στείλτε μου μήνυμα στο info@chorikos.gr. Θα χαρώ να συζητήσουμε και να βρούμε τις λύσεις που ταιριάζουν στο επενδυτικό σας προφίλ.

Σημείωση: Τα στοιχεία σας δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους για κανένα λόγο.

Αποποίηση ευθύνης

Οι διαγραμματικές και τεχνικές αναλύσεις που παρουσιάζονται στον παρόντα ιστότοπο δεν έχουν διενεργηθεί από Εταιρία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, ούτε έχουν συνταχθεί από πιστοποιημένο αναλυτή του άρθρου 14 του ν. 3606/2007. Οποιαδήποτε γνώμη, άποψη, σχόλιο, ανάλυση, video, live, τιμή ή άλλη πληροφορία περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα, υπάρχει με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση.

Όλα τα άρθρα του γράφοντος δημοσιεύονται για εκπαιδευτικούς σκοπούς, εκφράζουν την προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση σε οποιαδήποτε χρηματαγορά. Ουδεμία ευθύνη φέρει ο γραφών για οποιεσδήποτε πράξεις των επενδυτών. Οι επενδυτές οι οποίοι χρειάζονται επενδυτικές συμβουλές, θα πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά σε ειδικούς επαγγελματίες, οι οποίοι κατέχουν ανάλογες νόμιμες άδειες.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο του Χωρικού για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

© Copyright 2020 Chorikos.gr. All Rights Reserved.

Web Design & Development by Nessus.gr