Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας

Tags:

Στο παρακάτω γράφημα μπορούμε να δούμε τη στήριξη που πρόσφερε τις τελευταίες μέρες η γραμμή ανάβασης Α

  

Στο σημείο που βρισκόμαστε τώρα, τις επόμενες 2 συνεδριάσεις ο ΓΔ πρέπει να μας ξεκαθαρίσει τις πραγματικές του διαθέσεις. 

Η πτωτική υπέρβαση των 900 μονάδων, θα φέρει νέο κύμα ρευστοποιήσεων που θα οδηγήσει τον ΓΔ εντός της περιοχής 860-880.

Στο καλό μας σενάριο, η άρνηση του ΓΔ να κατέβει κάτω από τις 900 μονάδες στη χτεσινή συνεδρίαση, δημιουργεί ένα μίνι σχηματισμό διπλού πυθμένα ο οποίος για να επιβεβαιωθεί θα πρέπει ο χρηματιστηριακός μας δείκτης να υπερβεί τις 927 μονάδες, έτσι ώστε αυτός να ενεργοποιηθεί. 

Στα προαπαιτούμενα για τη συνέχιση του ανοδικού κύματος, η αύξηση ξανά του ημερήσιου τζίρου συναλλαγών άνω των 70-80 εκ. και η παραμονή του ΓΔ πάνω από τις 900 μονάδες. 

Comments powered by CComment

Σχετικά με τον Χωρικό

Ακολουθώντας πάντα την φιλοσοφία της ζωής μου, η οποία στηρίζεται στις ανθρώπινες αξίες και τα ιδανικά και λειτουργώντας πάντα με γνώμονα τις ανθρώπινες ανάγκες και σχέσεις, προσπαθώ να προσφέρω την βοήθεια μου στο κομμάτι των επενδύσεων τα τελευταία 20 χρόνια.


Δημήτρης Μαραζάκης

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να επενδύσετε σωστά τα χρήματά σας; Συμπληρώστε τη φόρμα ή στείλτε μου μήνυμα στο info@chorikos.gr. Θα χαρώ να συζητήσουμε και να βρούμε τις λύσεις που ταιριάζουν στο επενδυτικό σας προφίλ.

Σημείωση: Τα στοιχεία σας δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους για κανένα λόγο.

Αποποίηση ευθύνης

Οι διαγραμματικές και τεχνικές αναλύσεις που παρουσιάζονται στον παρόντα ιστότοπο δεν έχουν διενεργηθεί από Εταιρία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, ούτε έχουν συνταχθεί από πιστοποιημένο αναλυτή του άρθρου 14 του ν. 3606/2007. Οποιαδήποτε γνώμη, άποψη, σχόλιο, ανάλυση, video, live, τιμή ή άλλη πληροφορία περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα, υπάρχει με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση.

Όλα τα άρθρα του γράφοντος δημοσιεύονται για εκπαιδευτικούς σκοπούς, εκφράζουν την προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση σε οποιαδήποτε χρηματαγορά. Ουδεμία ευθύνη φέρει ο γραφών για οποιεσδήποτε πράξεις των επενδυτών. Οι επενδυτές οι οποίοι χρειάζονται επενδυτικές συμβουλές, θα πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά σε ειδικούς επαγγελματίες, οι οποίοι κατέχουν ανάλογες νόμιμες άδειες.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο του Χωρικού για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

© Copyright 2020 Chorikos.gr. All Rights Reserved.

Web Design & Development by Nessus.gr