Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας

Tags:

Αυτός θα είναι και ο βασικός στόχος του ΓΔ για την τρέχουσα εβδομάδα..

Ακόμη και στην περίπτωση που η υπέρβαση πραγματοποιηθεί άμεσα, η παραμονή μας πάνω από αυτό το νούμερο κρίνεται σημαντική, καθώς θα ανοίξει τον δρόμο για τις 950 μονάδες.

Τις δύο προηγούμενες εβδομάδες ο ΓΔ σημείωσε τοπικά υψηλά στις 930 μονάδες όπως μπορούμε να δούμε στο παρακάτω γράφημα

κάνοντας ταυτόχρονα και ένα πέρασμα από το σημαντικό επίπεδο στήριξης 900-906.

H διπλή κορυφή στις 930 μονάδες αν δεν διασπαστεί σύντομα (εντός των 2 πρώτων συνεδριάσεων της εβδομάδας), πιθανότατα να ενεργοποιήσει σήματα πωλήσεων, τα οποία εύκολα θα μπορούσαν να οδηγήσουν ξανά το χρηματιστήριο προς τις 900 μονάδες.. 

Επίσης οι ταλαντωτές ορμής του ΓΔ, έχουν αρχίσει να στρέφουν την κλήση τους πτωτικά, όπως βλέπουμε στο παρακάτω γράφημα,

προειδοποιώντας τους αγοραστές ότι πρέπει να βάλουν ξανά το χέρι τους βαθιά στην τσέπη..

Συμπέρασμα : Η αγορά θα συνεχίσει να κινείται εντός της γραμμοσκιασμένης ζώνης που φαίνεται στο παραπάνω γράφημα. Μόνο η ανοδική υπέρβαση και η παραμονή του ΓΔ πάνω από τις 930 μονάδες, θα δώσει νέα δυναμική στην χρηματιστηριακή αγορά. Σε πρώτη φάση η ταλάντωση περιορίζεται εντός της ζώνης 900-930 και σε επόμενη φάση θα θέλαμε να προσαρμοστεί στη ζώνη 930-980.. 

Τελικός στόχος της αγοράς για το πρώτο τρίμηνο, παραμένει η ανοδική υπέρβαση των 1000 μονάδων..

Sell-stop στην πτωτική διάσπαση των 900 μονάδων.

Νέο buy-stop στην ανοδική υπέρβαση, με διήμερη παραμονή, πάνω από τις 930 μονάδες..

Καλημέρα σε όλους με υγεία.. 

 

 

 

Comments powered by CComment

Σχετικά με τον Χωρικό

Ακολουθώντας πάντα την φιλοσοφία της ζωής μου, η οποία στηρίζεται στις ανθρώπινες αξίες και τα ιδανικά και λειτουργώντας πάντα με γνώμονα τις ανθρώπινες ανάγκες και σχέσεις, προσπαθώ να προσφέρω την βοήθεια μου στο κομμάτι των επενδύσεων τα τελευταία 20 χρόνια.


Δημήτρης Μαραζάκης

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να επενδύσετε σωστά τα χρήματά σας; Συμπληρώστε τη φόρμα ή στείλτε μου μήνυμα στο info@chorikos.gr. Θα χαρώ να συζητήσουμε και να βρούμε τις λύσεις που ταιριάζουν στο επενδυτικό σας προφίλ.

Σημείωση: Τα στοιχεία σας δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους για κανένα λόγο.

Αποποίηση ευθύνης

Οι διαγραμματικές και τεχνικές αναλύσεις που παρουσιάζονται στον παρόντα ιστότοπο δεν έχουν διενεργηθεί από Εταιρία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, ούτε έχουν συνταχθεί από πιστοποιημένο αναλυτή του άρθρου 14 του ν. 3606/2007. Οποιαδήποτε γνώμη, άποψη, σχόλιο, ανάλυση, video, live, τιμή ή άλλη πληροφορία περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα, υπάρχει με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση.

Όλα τα άρθρα του γράφοντος δημοσιεύονται για εκπαιδευτικούς σκοπούς, εκφράζουν την προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση σε οποιαδήποτε χρηματαγορά. Ουδεμία ευθύνη φέρει ο γραφών για οποιεσδήποτε πράξεις των επενδυτών. Οι επενδυτές οι οποίοι χρειάζονται επενδυτικές συμβουλές, θα πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά σε ειδικούς επαγγελματίες, οι οποίοι κατέχουν ανάλογες νόμιμες άδειες.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο του Χωρικού για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

© Copyright 2020 Chorikos.gr. All Rights Reserved.

Web Design & Development by Nessus.gr