Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας

Tags:

Ο ΓΔ στην χτεσινή συνεδρίαση, δοκίμασε γρηγορότερα απ' ότι αναμένονταν τη στήριξη των 906-900 μονάδων. 

Μπορεί η αφορμή για να προσεγγιστεί η στήριξη αυτή να οφείλονταν σε εξωγενείς παράγοντες, όμως αυτό δεν εμπόδισε τους αγοραστές να δημιουργήσουν το πρώτο αγοραστικό ανάχωμα πέριξ των 900 μονάδων (σημαντικός καταλύτης βέβαια στο να περιορίσει ενδοσυνεδριακά το ελληνικό χρηματιστήριο τις μεγάλες του απώλειες, ήταν και το γύρισμα των ξένων αγορών σε θετικό έδαφος).

Στο παρακάτω γράφημα μπορούμε να δούμε τη νέα ζώνη συναλλαγών που φαίνεται ότι τείνει να διαμορφωθεί 

Για άλλη μια συνεδρίαση, ο τραπεζικός κλάδος έδειξε το χειρότερο του πρόσωπο, καθώς οι απώλειες του σε σχέση με τον ΓΔ ήταν πολλαπλάσιες και ήταν αυτός που στην ουσία εμπόδισε τον ΓΔ να γυρίσει σε θετικό πρόσημο. 

Για σήμερα περιμένουμε πάλι αυξημένη μεταβλητότητα, τόσο στην αγορά, όσο και στις τραπεζικές μετοχές.

Θυμόμαστε πάντα ότι στην αγορά δεν θέλουμε να δούμε κλεισίματα κάτω από τις 900 μονάδες και αναμένουμε να δούμε ξανά κίνηση προς την περιοχή των 930 μονάδων.. 

Καλημέρα σε όλους, με υγεία.. 

 

Comments powered by CComment

Σχετικά με τον Χωρικό

Ακολουθώντας πάντα την φιλοσοφία της ζωής μου, η οποία στηρίζεται στις ανθρώπινες αξίες και τα ιδανικά και λειτουργώντας πάντα με γνώμονα τις ανθρώπινες ανάγκες και σχέσεις, προσπαθώ να προσφέρω την βοήθεια μου στο κομμάτι των επενδύσεων τα τελευταία 20 χρόνια.


Δημήτρης Μαραζάκης

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να επενδύσετε σωστά τα χρήματά σας; Συμπληρώστε τη φόρμα ή στείλτε μου μήνυμα στο info@chorikos.gr. Θα χαρώ να συζητήσουμε και να βρούμε τις λύσεις που ταιριάζουν στο επενδυτικό σας προφίλ.

Σημείωση: Τα στοιχεία σας δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους για κανένα λόγο.

Αποποίηση ευθύνης

Οι διαγραμματικές και τεχνικές αναλύσεις που παρουσιάζονται στον παρόντα ιστότοπο δεν έχουν διενεργηθεί από Εταιρία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, ούτε έχουν συνταχθεί από πιστοποιημένο αναλυτή του άρθρου 14 του ν. 3606/2007. Οποιαδήποτε γνώμη, άποψη, σχόλιο, ανάλυση, video, live, τιμή ή άλλη πληροφορία περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα, υπάρχει με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση.

Όλα τα άρθρα του γράφοντος δημοσιεύονται για εκπαιδευτικούς σκοπούς, εκφράζουν την προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση σε οποιαδήποτε χρηματαγορά. Ουδεμία ευθύνη φέρει ο γραφών για οποιεσδήποτε πράξεις των επενδυτών. Οι επενδυτές οι οποίοι χρειάζονται επενδυτικές συμβουλές, θα πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά σε ειδικούς επαγγελματίες, οι οποίοι κατέχουν ανάλογες νόμιμες άδειες.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο του Χωρικού για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

© Copyright 2020 Chorikos.gr. All Rights Reserved.

Web Design & Development by Nessus.gr