Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας

Tags:

Πολλές φορές τις προηγούμενες εβδομάδες, είχε τονιστεί η σημαντικότητα των 900 μονάδων και πόση δύναμη θα δώσει στους αγοραστές η ανοδική τους διάσπαση.

Επίσης, για να καταφέρει να φτάσει η αγορά στο όριο αυτό, θα έπρεπε να περάσει με επιτυχία τον κοντινό σκόπελο των 878 μονάδων.

Στη χτεσινή συνεδρίαση, ο ΓΔ κατάφερε μετά από 3 μήνες να διασπάσει το πρώτο σημαντικό όριο των 878 μονάδων και να κοιτάξει κατάματα την αντίσταση των 900 μονάδων. 

Στο πρώτο σχόλιο της εβδομάδας είχα αναφέρει ότι την τρέχουσα εβδομάδα η ελληνική χρηματαγορά δεν θα είχε καμία δικαιολογία να μην δοκιμάσει ξανά την προσέγγιση της περιοχής αυτής.

Φαίνεται πλέον καθαρά ότι τις επόμενες 2 συνεδριάσεις θα πρέπει να δοκιμάσουμε την ανοδική τμήση του συγκεκριμένου ορίου...

To αν θα τα καταφέρει ο ΓΔ να υπερβεί το όριο των 900 μονάδων, αυτό είναι ένας συνδυασμός παραγόντων. Εκτός του τραπεζικού κλάδου (θα ακολουθήσει σχόλιο εντός της συνεδρίασης), που τραβάει την αγορά το τελευταίο διάστημα, θα πρέπει να ξυπνήσουν και τα υπόλοιπα δεικτοβαρή χαρτιά.

Για τις επόμενες αντιστάσεις του ΓΔ θα μιλήσουμε αν και μόνο αν δούμε σταθεροποίηση του πάνω από αυτό το όριο.. 

Για σήμερα αλλά και για τις επόμενες μέρες, πρωταρχικός στόχος της αγοράς θα πρέπει να είναι η διατήρηση των 878 μονάδων σε ημερήσια κλεισίματα..

Καλημέρα σε όλους με υγεία.. 

 

Comments powered by CComment

Σχετικά με τον Χωρικό

Ακολουθώντας πάντα την φιλοσοφία της ζωής μου, η οποία στηρίζεται στις ανθρώπινες αξίες και τα ιδανικά και λειτουργώντας πάντα με γνώμονα τις ανθρώπινες ανάγκες και σχέσεις, προσπαθώ να προσφέρω την βοήθεια μου στο κομμάτι των επενδύσεων τα τελευταία 20 χρόνια.


Δημήτρης Μαραζάκης

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να επενδύσετε σωστά τα χρήματά σας; Συμπληρώστε τη φόρμα ή στείλτε μου μήνυμα στο info@chorikos.gr. Θα χαρώ να συζητήσουμε και να βρούμε τις λύσεις που ταιριάζουν στο επενδυτικό σας προφίλ.

Σημείωση: Τα στοιχεία σας δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους για κανένα λόγο.

Αποποίηση ευθύνης

Οι διαγραμματικές και τεχνικές αναλύσεις που παρουσιάζονται στον παρόντα ιστότοπο δεν έχουν διενεργηθεί από Εταιρία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, ούτε έχουν συνταχθεί από πιστοποιημένο αναλυτή του άρθρου 14 του ν. 3606/2007. Οποιαδήποτε γνώμη, άποψη, σχόλιο, ανάλυση, video, live, τιμή ή άλλη πληροφορία περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα, υπάρχει με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση.

Όλα τα άρθρα του γράφοντος δημοσιεύονται για εκπαιδευτικούς σκοπούς, εκφράζουν την προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση σε οποιαδήποτε χρηματαγορά. Ουδεμία ευθύνη φέρει ο γραφών για οποιεσδήποτε πράξεις των επενδυτών. Οι επενδυτές οι οποίοι χρειάζονται επενδυτικές συμβουλές, θα πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά σε ειδικούς επαγγελματίες, οι οποίοι κατέχουν ανάλογες νόμιμες άδειες.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο του Χωρικού για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

© Copyright 2020 Chorikos.gr. All Rights Reserved.

Web Design & Development by Nessus.gr