Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας

Tags:

Σε μια πτωτική περιδίνηση έχει μπει τις δύο τελευταίες εβδομάδες ο ΓΔ, μη μπορώντας να βρει σημείο σταθεροποίησης.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα είδαμε ανάλογη υποχώρηση και σε πολλές μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης, οι οποίες έχουν προσεγγίσει σημαντικά τεχνικά όρια μακροχρόνιας τάσης, με αρκετές από αυτές να έχουν ήδη υποχωρήσει κάτω από αυτά, ενεργοποιώντας σήματα πωλήσεων. 

Κάτι ανάλογο έχουμε δει και στον ΓΔ, ο οποίος παλεύει να κρατηθεί εντός των κρίσιμων τεχνικών ορίων του. 

Στο παρακάτω γράφημα μπορούμε να δούμε την τριήμερη πτωτική ανάπαυλα του ΓΔ, η οποία αναμένουμε εντός των επόμενων δύο ημερών να δώσει νέα κίνηση (μακάρι να δώσει κίνηση αντιστροφής, καθώς κάτι τέτοιο θα μας αποτρέψει από περαιτέρω πτωτική ταλαιπωρία), αλλά αυτό φαντάζει αρκετά δύσκολο με τον χαρακτήρα που έχει δείξει το ελληνικό χρηματιστήριο τον τελευταίο καιρό..

Επίσης ιδιαίτερα αρνητικό μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι είχαμε αύξηση του ημερήσιου τζίρου, όμως αυτή έγινε σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που θέλαμε..

Τα επόμενα όρια στήριξης και αντίστασης τα έχουμε αναφέρει αρκετές φορές τις προηγούμενες μέρες. 

Το sell-stop των 844 μονάδων για την ώρα μας έχει προστατέψει αρκετά..

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί να εφαρμόσουμε το επόμενο sell-stop στις 791 μονάδες. 

Καλημέρα σε όλους με υγεία.. 

 

Comments powered by CComment

Σχετικά με τον Χωρικό

Ακολουθώντας πάντα την φιλοσοφία της ζωής μου, η οποία στηρίζεται στις ανθρώπινες αξίες και τα ιδανικά και λειτουργώντας πάντα με γνώμονα τις ανθρώπινες ανάγκες και σχέσεις, προσπαθώ να προσφέρω την βοήθεια μου στο κομμάτι των επενδύσεων τα τελευταία 20 χρόνια.


Δημήτρης Μαραζάκης

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να επενδύσετε σωστά τα χρήματά σας; Συμπληρώστε τη φόρμα ή στείλτε μου μήνυμα στο info@chorikos.gr. Θα χαρώ να συζητήσουμε και να βρούμε τις λύσεις που ταιριάζουν στο επενδυτικό σας προφίλ.

Σημείωση: Τα στοιχεία σας δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους για κανένα λόγο.

Αποποίηση ευθύνης

Οι διαγραμματικές και τεχνικές αναλύσεις που παρουσιάζονται στον παρόντα ιστότοπο δεν έχουν διενεργηθεί από Εταιρία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, ούτε έχουν συνταχθεί από πιστοποιημένο αναλυτή του άρθρου 14 του ν. 3606/2007. Οποιαδήποτε γνώμη, άποψη, σχόλιο, ανάλυση, video, live, τιμή ή άλλη πληροφορία περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα, υπάρχει με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση.

Όλα τα άρθρα του γράφοντος δημοσιεύονται για εκπαιδευτικούς σκοπούς, εκφράζουν την προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση σε οποιαδήποτε χρηματαγορά. Ουδεμία ευθύνη φέρει ο γραφών για οποιεσδήποτε πράξεις των επενδυτών. Οι επενδυτές οι οποίοι χρειάζονται επενδυτικές συμβουλές, θα πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά σε ειδικούς επαγγελματίες, οι οποίοι κατέχουν ανάλογες νόμιμες άδειες.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο του Χωρικού για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

© Copyright 2020 Chorikos.gr. All Rights Reserved.

Web Design & Development by Nessus.gr